Προφίλ
Το www.JuniorClothes.gr είναι ένα  ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων ένδυσης μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση Παμπουκίδου Σοφία (Junior Clothes), που εδρεύει στην Αριδαία Πέλλας, στην οδό  Δημοκρατίας 6, και δραστηριοποιείται στο λιανικό εμπόριο ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας φροντίζουμε τα προϊόντα μας να είναι η τελευταία λέξη της μόδας.

Στο κατάστημα Junior Clothes θα βρείτε μία ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ εξαιρετικής ποιότητας που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι συλλογές απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 0 μηνών έως 18 ετών καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες ένδυσης και υπόδησης βρεφών, παιδιών και εφήβων.

Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελούν η  ποικιλία των σχεδίων, η ποιότητα των προϊόντων, η προσιτή τους τιμή καθώς και η έγκαιρη και ταχύτατη παράδοση των παραγγελιών.

Εξυπηρέτηση Πελατών
Για απορίες  ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2384022120 ή στο email info@juniorclothes.gr για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00-15:00
Τρίτη- Παρασκευή  10:00-14:00 και 17:00-21:00
Πέμπτη 10:00-18:00