Ο παρών δικτυακός τόπος (juniorclothes.gr) είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων ένδυσης μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση Παμπουκίδου Σοφία (Junior Clothes), που εδρεύει στην Αριδαία Δημοκρατίας 6 Πέλλα.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Κάθε ένα προϊόν που βλέπει ο χρήστης, περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εικόνες, περιγραφή (αν αυτή είναι διαθέσιμη), την τιμή του, την διαθεσιμότητά του και την επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι“.

Όταν πραγματοποιείτε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα χρειαστεί να παρέχετε με την ελεύθερη συγκατάθεση σας κάποια προσωπικά σας δεδομένα όπως ενδεικτικά το όνομα σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την διεύθυνση παράδοσης, την ηλικία σας, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Γενικοί Όροι Επιστροφών
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής ή κάρτα αλλαγής)

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς. 

Τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, καθώς επίσης τα προϊόντα που βρίσκονται σε Προσφορά καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

Γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Επιστροφές μπορείτε να κάνετε με την απόδειξη ή την κάρτα αλλαγής και στo φυσικό κατάστημα μας.
 

ΑΛΛΑΓΗ
Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος, έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94 , να το πράξει μέσα σε διάστημα 15 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν είναι χρησιμοποιημένο.

Η χρέωση της αλλαγής είναι 5,00€ μέσω τραπεζικής συναλλαγής ή 7,00€ με αντικαταβολή.
 *Στην περίπτωση που η αλλαγή γίνεται λόγω ελαττώματος, η αλλαγή είναι δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email  στο info@juniorclothes.gr γράφοντας τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που έχετε και τον νέο κωδικό/νούμερο που θέλετε και εμείς στη συνέχεια θα σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη διαδικασία αλλαγής. Μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2384022120.
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00 - 15:00
Τρίτη- Παρασκευή  10:00 - 14:00 και 17:00-21:00
Πέμπτη 10:00-18:00

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει πίσω το προϊόν του , έχει το δικαίωμα να το πράξει, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94 , σε διάστημα 15 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση ότι δεν είναι χρησιμοποιημένο και βρίσκεται στην αρχική κατάσταση όπως το παρέλαβε.

Η διαδικασία είναι η εξής:

-Αρχικά ο πελάτης επικοινωνεί μαζί μας μέσω email στο info@juniorclothes.gr γράφοντας τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που επιθυμεί να επιστρέψει και ένα τραπεζικό λογαριασμό με το όνομα του δικαιούχου για να καταβάλλουμε τα χρήματα. Επίσης μπορεί να μας το δηλώσει και τηλεφωνικά στο 2384022120.

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00 - 15:00
Τρίτη- Παρασκευή  10:00 - 14:00 και 17:00-21:00
Πέμπτη 10:00-6:00

-Στη συνέχεια εφόσον τηρηθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής της επιστροφής (5 ευρώ εφόσον τα αποστείλει με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier). Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας καταθέτουμε τα χρήματα συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής.
*Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω ελαττώματος, η επιστροφή είναι δωρεάν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που ο πελάτης μετανιώσει για την παραγγελία του και θέλει να την ακυρώσει, έχει το δικαίωμα να το κάνει, είτε τηλεφωνικά στο 2384022120 είτε με mail στο info@juniorclothes.gr με προϋπόθεση να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Εάν δεν προλάβει υπόκειται στη διαδικασία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Παμπουκίδου Σοφία 

ΑΦΜ: 107010503
ΔΟΥ: Έδεσσα
Έδρα : Αριδαία, Δημοκρατίας 6
ΑΡ. ΓΕΜΗ  : 24108147000