Ο παρών δικτυακός τόπος (juniorclothes.gr) είναι ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων ένδυσης μέσω του διαδικτύου, που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση Παμπουκίδου Σοφία (Junior Clothes), που εδρεύει στην Αριδαία Δημοκρατίας 6 Πέλλα.

Όλες οι τιμές των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Κάθε ένα προϊόν που βλέπει ο χρήστης, περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εικόνες, περιγραφή (αν αυτή είναι διαθέσιμη), την τιμή του, την διαθεσιμότητά του και την επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι“.

Όταν πραγματοποιείτε την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, θα χρειαστεί να παρέχετε με την ελεύθερη συγκατάθεση σας κάποια προσωπικά σας δεδομένα όπως ενδεικτικά το όνομα σας, την διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την διεύθυνση παράδοσης, την ηλικία σας, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Γενικοί Όροι Επιστροφών
Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι πλήρες, χωρίς φθορές, η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων εγγράφων κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί.

Το προς επιστροφή προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από τα σχετικά παραστατικά αγοράς (απόδειξη λιανικής ή κάρτα αλλαγής).

Εάν οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις δεν πληρούνται το προϊόν θα σας επιστραφεί με δική σας χρέωση.

Οποιαδήποτε ζημία υποστεί το προϊόν κατά την επιστροφή του προς εμάς, βαρύνει αποκλειστικά εσάς. 

Τα εκπτωτικά είδη αλλάζονται μόνο με εκπτωτικά προϊόντα, καθώς επίσης τα προϊόντα που βρίσκονται σε Προσφορά καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να αλλαχθούν με άλλα προϊόντα και δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά.

Γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την απόδειξη ή την κάρτα αλλαγής και στo φυσικό μας κατάστημα.

ΑΛΛΑΓΗ
Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος, έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94 , να το πράξει μέσα σε διάστημα 15 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε.

Η χρέωση της αλλαγής είναι 5€ μέσω τραπεζικής συναλλαγής ή 7€ με αντικαταβολή.

-Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail  στο info@juniorclothes.gr και αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που έχετε και τον νέο κωδικό και νούμερο που θέλετε και εμείς στη συνέχεια θα σας κατατοπίσουμε σχετικά με τη διαδικασία της αλλαγής.

Μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2384022120.
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10:00 - 15:00
Τρίτη- Παρασκευή  10:00 - 14:00 και 17:00-21:00
Πέμπτη 10:00-18:00

*Η αλλαγή είναι δωρεάν σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει πίσω το προϊόν του, έχει το δικαίωμα να το πράξει, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94 , σε διάστημα 15 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε.

-Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο info@juniorclothes.gr και αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και ένα τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2384022120.

-Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή, θα σας επιστρέψουμε την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, ενώ επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής (5€) υπό τον όρο να το αποστείλετε με την ACS Courier.

*Η επιστροφή είναι δωρεάν σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό ή λανθασμένο προϊόν.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που μετανιώσετε για την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, είτε τηλεφωνικά στο 2384022120 είτε με e-mail στο info@juniorclothes.gr με την προϋπόθεση να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Εάν δεν προλάβετε, υπόκειστε στη διαδικασία ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Παμπουκίδου Σοφία 

ΑΦΜ: 107010503
ΔΟΥ: Έδεσσα
Έδρα : Αριδαία, Δημοκρατίας 6
ΑΡ. ΓΕΜΗ  : 24108147000